Žinau, kad skamba per gerai, kad būtų tiesa, bet patikėkite manimi, kai paragausite šio „Kinder Bueno“ sūrio pyrago, jį visiškai įsimylėsite.
Šis nuostabus sūrio pyrago receptas ir įsitikinkite patys, koks jis sukelia priklausomybę. Žodis išmintingiesiems: jei turite vaikų namuose ir partnerio, turinčio smaližių, gerai paslėpkite „Kinder Buenos“.
Neskaitant šokolado pašaipų, šis sūrio pyragas yra grynas malonumas. Kai tik įsisavinsite šį receptą, prie jo grįšite vėl ir vėl!
Kodėl jums patiks šis švelnesnis „Bueno“ sūrio pyragas
- Šis sūrio pyrago receptas yra visiškai nenugalimas. Jis turi nuostabų sodrų šokoladinį skonį, kurį papildo šokolado / saldainių batonėlių priedai.
- Šis sūrio pyragas yra absoliutus įspūdingas užkandis, kuris atrodo neįtikėtinai
- Tai puikus desertas šokolado mėgėjams, ypač „Kinder Bueno“ gerbėjams
Įranga, kurios jums prireiks
Prieš pradėdami gaminti šį malonų sūrio pyragą, jums reikės kelių dalykų:
- Springform keptuvė – jei norite pasigaminti nuostabios kokybės sūrio pyragą, ši keptuvė kaip tik jums. 9 colių spyruoklinė sūrio pyrago keptuvė yra geriausias sūrio pyragų gamintojo draugas
- Virtuvės svarstyklės – kiekvienam desertui, nesvarbu, ar jis keptas, ar ne, reikia tikslumo. Naudokite tikslias skaitmenines svarstykles, kad gautumėte tobulą sūrio pyragą
- Torto peilis – patiekite Kinder Bueno sūrio pyragą su šiuo specialiu torto peiliu.
- Stacionarus maišytuvas – su šiuo virtuvės robotu daugiau niekada nereikės plakti. Savo virtuvėje visada turiu tokį patikimą virtuvės robotą kaip šis
- Virtuvės kombainas – jei reikia, kočėlu sutrupinkite sausainius, bet labai rekomenduoju naudoti virtuvinį kombainą, kad gautumėte puikų trapus sūrio pyrago pagrindą.
- Kavos tamper – puikus būdas užtikrinti, kad sūrio pyrago pagrindas būtų lygus ir sandariai supakuotas
- Tortų stovas – geriausias būdas patiekti sūrio pyragą yra ant tinkamo torto stovo
Produktai, kurių jums prireiks
- „Kinder Bueno“ saldainių batonėliai – kodėl neįsigijus 30 „Kinder Bueno“ batonėlių pakuotės šiam „Kinder Bueno“ sūrio pyragui? Žinote, jei kas nors paslaptingai dingtų, jei žinote, ką aš turiu galvoje.
- Šokoladiniai batonėliai Kinder – 10 pakelių šių mažų šokoladinių plytelių dėžutė gali būti panaudota papildymo idėjoms.
Kaip pasigaminti sūrio pyragą „Kinder Bueno“.
Šiam receptui reikia sausainių, Kinder ir Kinder Bueno šokoladinių saldainių, sviesto, kreminio sūrio, grietinėlės ir cukraus.
Išklokite sūrio pyrago formą.
Įdėkite „Kinder Bueno“ batonėlius ir sausainius į virtuvinį kombainą.
Blitt, kol susidarys šiurkštūs trupiniai.
Ištirpinkite sviestą.
Pabarstykite juo trupinius ir išmaišykite.
Perkelkite į sūrio pyrago formą.
Išlyginkite iki vienodo sluoksnio.
Šokoladą „Kinder“ sudėkite į dubenį ir trumpam įdėkite į mikrobangų krosnelę.
Įsitikinkite, kad šokoladas visiškai ištirps. Atidėkite atvėsti.
Plakite, kol viskas gerai susimaišys.
Supilkite atvėsusį, ištirpintą šokoladą.
Gerai išmaišykite.
Sunkią grietinėlę išplakite iki minkštų smailių.
Švelniai įmaišykite plaktą grietinėlę į šokolado mišinį.
Perkelkite į sūrio pyrago formą. Atvėsinkite mažiausiai 6 valandas, bet geriausia per naktį. Papuoškite pagal savo skonį. Mėgaukitės!
Ką patiekti su Kinder Bueno sūrio pyragu
Arbata ar kava
Mėgstamiausias karštas gėrimas puikiai tiks prie šio gardaus sūrio pyrago.
Vynas
Norite derinti šį desertą su taure vyno? Lengvas, kvapnus, pusiau saldus putojantis raudonis pakels šį nuostabų sūrio pyragą, papildydamas šokolado skonį. Mano rekomendacija – skani itališka raudonoji Valpolicella. Jei to nepadarys, rinkitės Bartenura.
Populiarūs pakaitalai
- Pagal šį sūrio pyrago receptą pasirinkau paprastus virškinamuosius sausainius. Tačiau galite naudoti bet kokį mėgstamą biskvitą. Pavyzdžiui, galite naudoti Hobnobs arba imbierinius sausainius. Tiems, kurie gyvena JAV, Graham krekeriai yra puiki alternatyva.
- Padarykite biskvito pagrindą dar labiau dekadentiškesnį naudodami šokoladinius sausainius.
Geriausi patarimai, kaip sukurti tobulą sūrio pyragą
- Suplakite kreminį sūrį kambario temperatūroje. Kreminį sūrį išimkite iš šaldytuvo 30 minučių prieš dėdami į maišytuvą. Tai padės sklandžiai susimaišyti su likusiais ingredientais.
- Plakdami dvigubą grietinėlę būkite atsargūs. Per skystas, o be kepimo sūrio pyragas bus apleistas, per kietas ir per tankus.
- Pašalinkite oro burbuliukus iš sūrio pyrago įdaro, numesdami skardą ant stalviršio 5–10 kartų iš maždaug 5 colių aukščio.
- Naudokite kampinį paletės peilį, kad išlygintumėte sūrio pyrago viršų, šonus ir viršų.
- Viso riebumo kreminis sūris yra būtinas gaminant nekepamus sūrio pyragus. Su sumažinto riebumo rūšimi susidarys grūdėtas sūrio pyrago mišinys ir jis tinkamai nesustings.
- Visada naudokite spyruoklinę skardą – tokią su spaustukais šonuose. Dėl to sūrio pyragą labai lengva išimti.
Variacijos
Nutella sūrio pyragas
Norėdami pagerinti šio „Kinder Bueno“ sūrio pyrago recepto skonį, galite naudoti lazdyno riešutų užtepėlę. Galite naudoti bet kokio tipo lazdyno riešutų užtepėlę, bet aš taip pat renkuosi Nutella. Nutella niekada nenuvilia. Tiesiog į grietinėlės sūrio įdarą įpilkite 3 šaukštus Nutella ir viskas. Galite kontroliuoti riešutų skonių intensyvumą pridėdami arba sumažindami naudojamą Nutella kiekį.
Papildomi priedai
Štai geriausi priedai, kuriuos galite naudoti šiam „Kinder Bueno“ sūrio pyrago receptui:
- „Kinder Bueno“ saldainių batonėliai – patys geriausi ir tinkamiausi priedai
- Šokoladiniai batonėliai Kinder – dar vienas malonus užpilas
- šokoladinis fudge padažas arba karamelės padažas
- Kinder schoko bons arba Kinder kiaušiniai (puikus pasirinkimas gimtadieniams, šventėms ar Velykoms).
- lazdyno riešutų arba migdolų drožlių
- šokolado drožlių
- kakavos milteliai
Pagardinkite savo biskvito pagrindą
Į sausainių pagrindo mišinį įpilkite pusę arbatinio šaukštelio cinamono. Jūs netgi galite pridėti šiek tiek apelsino žievelės, kad išryškintumėte vaisių skonį
Kakavos milteliai
Į „Kinder bueno“ sūrio pyrago mišinį įpilkite arbatinį šaukštelį kakavos miltelių, kad gautumėte dar sodresnį šokoladinį skonį.
Įvairūs šokoladai
Naudokite bet kurį mėgstamą šokoladą, kad papuoštumėte sūrio pyrago viršų. Tokie kaip Minstrels, Maltesers ir Oreos būtų puikūs.
Ar reikia kepti „Kinder Bueno“ sūrio pyragą?
Ne. Šis sūrio pyragas nėra kepimo receptas.
Kaip neleisti sūrio pyrago pagrindui byrėti?
Įsitikinkite, kad tinkamai supakavote sausainių pagrindą. Taip jis išlieka tankus ir neleidžia sluoksniams nutekėti. Naudokite kavos tampres.
Daugiau nuostabių sūrio pyragų receptų:
Mėgaukitės šiais viliojančiais ir įsimintinais sūrio pyragų receptais. Jūs amžinai būsite žinomas kaip sūrio pyragų meistras!
Spausdinti
📖 Receptas
Kinder Bueno sūrio pyrago receptas
Visas laikas:
6 valandos 30 minučių
Išeiga:
12 porcijomis 1x
Dieta:
Vegetaras
Aprašymas
Įsigykite didelę Kinder Bueno saldainių batonėlių pakuotę ir pagaminkite šį nenugalimą Kinder Bueno sūrio pyrago receptą.
Ingredientai
Vienetai
Skalė
Sausainių pagrindas:
- 3 puodeliai (300g) digestive sausainių, susmulkintų
- 4 Šokolado plytelės Kinder Bueno, susmulkintos
- ⅔ puodelis (150g) sviesto, lydyto
Sūrio pyrago įdaras:
- 2 ½ puodeliai (600 g) grietinėlės sūrio
- 1 puodelis (100g) cukraus pudros (cukraus pudros)
- 1 arbatinis šaukštelis (5 ml) vanilės ekstrakto
- 10.5 oz (300g) Kinder šokoladas, lydytas
- 1 ⅔ puodeliai (400 ml) riebios grietinėlės (dviguba grietinėlė)
Papuošimo idėjos:
- ypač riebi grietinėlė (dviguba grietinėlė), plakimui
- papildomų Kinder Bueno šokoladinių plytelių
- pieno ir baltojo šokolado, pabarstymui
Instrukcijos
Dėl Biskvitas Bazė:
- Sudėkite virškinimo sausainius ir „Kinder Bueno“ šokolado plyteles į sandarų plastikinį maišelį. Kočėlu susmulkinkite juos į smulkius trupinius.
- Dubenyje ištirpintą sviestą sumaišykite su trupiniais, kol gerai susimaišys.
- Šaukštu supilkite trupinių mišinį į 9 colių (23 cm) spyruoklinės torto formos pagrindą. Tvirtai ir tolygiai paspauskite mišinį šaukšto galine dalimi, kad susidarytumėte plokščią pagrindą.
- Pagrindą laikykite šaldytuve bent 1 val., kad sustingtų.
Sūrio pyrago įdarui:
- Mikrobangų krosnelei tinkamame dubenyje trumpomis maždaug 30 sekundžių serijomis ištirpinkite „Kinder“ šokoladą, maišydami kiekvieną kartą, kol šokoladas visiškai ištirps. Atidėkite, kad šiek tiek atvėstų.
- Dideliame dubenyje sumaišykite grietinėlės sūrį, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą. Plakite iki vientisos masės ir gerai susimaišys.
- Palaipsniui supilkite ištirpintą šokoladą į grietinėlės sūrio mišinį, nuolat maišydami, kol visiškai ištirps.
- Atskirame dubenyje supilkite riebią grietinėlę ir plakite, kol susidarys minkštos smailės.
- Švelniai įmaišykite plaktą grietinėlę į grietinėlės sūrio mišinį iki vientisos masės.
- Sūrio pyrago įdarą uždėkite ant atšaldyto biskvito pagrindo. Mentele tolygiai paskleiskite įdarą, užtikrindami lygų viršų.
- Sūrio pyragą laikykite šaldytuve mažiausiai 6 valandas, o geriausia per naktį, kad jis visiškai sustingtų.
Patiekti:
- Kai sūrio pyragas sustings, atsargiai atlaisvinkite spyruoklinės torto formos kraštą ir perkelkite sūrio pyragą į serviravimo lėkštę.
- Papuoškite plakta grietinėle, papildomais „Kinder Bueno“ gabalėliais ir šlakeliu ištirpinto pieno bei baltojo šokolado, kaip norite.
- Supjaustykite, patiekite ir mėgaukitės!
- Paruošimo laikas: 30 minučių
- Atvėsimo laikas: 6 valandos
- Kategorija: Desertas
- Metodas: Atvėsinkite
- Virtuvė: Tarptautinė
Mityba
- Porcijos dydis:
- Kalorijos: 660
- Cukrus: 33,2 g
- Natris: 485,6 mg
- Riebalai: 50,3 g
- Sotieji riebalai: 30,1 g
- Transriebalai: 0,3 g
- Angliavandeniai: 48,5 g
- Pluoštas: 3,1 g
- Baltymai: 7,7 g
- Cholesterolis: 106,1 mg