Mėgstate šį receptą? Dalinkitės meile!
Bulvės yra viena iš labiausiai mėgstamų šakniavaisių pasaulyje. Yra tiek daug būdų virti bulves, ir jos puikiai dera su visų rūšių patiekalais.
Nuo klasikinės bulvių košės iki nepaprastų gyvūnų stiliaus gruzdintų bulvyčių – čia yra 23 geriausi bulvių garnyrai!

Skrudintos česnako bulvių košės
Kas gali būti geresnis būdas pradėti bulvių garnyrų rinkimą nei bulvių košė? Klasikinis garnyras yra geresnis su skrudinto česnako sviesto mišiniu.
Skrudintos česnakinės bulvių košės pasižymi umami skoniais, kurie puikiai dera su daugeliu patiekalų. Tai puikiai tiks vakarienei, šventiniam vakarėliui ar net vakarienei!


Rozmarino keptos bulvės
Rozmarinas suteikia bulvėms gaivų ir žemišką skonį, o pripildo jūsų namus nuostabiu aromatu.
Kiekvienas šių keptų bulvių kąsnelis yra minkštas ir puikiai traškus išorėje. Bulves kepti taip pat lengva! Viskas, ko jums reikia, yra kepimo skarda, česnakai, šviežios žolelės, aliejus ir karšta orkaitė!


Lankašyro sviesto pyragas
Lankašyro sviesto pyragas yra nuoširdus bulvių receptas, puikiai tinkantis žiemos sezonui. Plonais griežinėliais pjaustytos bulvės sumaišomos su svogūnais ir kiaušiniais, kad skonis būtų beveik panašus į kišą.
Naudokite parduotuvėje pirktą pyrago tešlą, kad receptas būtų dar paprastesnis. Pagaminti nesunku, bet galite pagardinti šonine, porais ar sūriu!


Marmite keptos bulvės
Šventinis valgis neapsieina su keptomis bulvėmis! Su trupučiu marmito šis garnyro receptas perkeliamas į kitą lygį. „Marmite“ yra sūraus, šiek tiek umami skonio, kuris patiks bet kurioje vakarienėje.
Antienos riebalai padaro marmito keptas bulves nuostabiai traškias išorėje ir minkštą viduje. Pagal šį receptą geriausios bulvės yra rusvės, nes dėl jų krakmolo bus skaniausios traškios bulvės.


Parmentier bulvės
Jei norite paspartinti bulvių garnyrų gaminimo procesą, pabandykite pasigaminti šias nuostabias parmentier bulves! Supjaustant bulves į mažesnius dydžius, jas reikia kepti tik apie 40 minučių.
Parmentier lengvai taps jūsų bulvių receptu savaitės vakarienei. Patiekite su kepta vištiena arba kepsniu.


Hasselback bulvės
Supjaustytos bulvės kepamos iki auksinės rudos spalvos, kad garnyras būtų idealiai traškus. Hasselback bulvės yra skanios, tačiau pagal šį receptą jas geriau su priedais. Į šias bulves dedama grietinės, šoninės, sūrio ir žalių svogūnų, bet naudokite ką tik mėgstate!
Parmezano sūris, likusi plakta kiaušinienė ir česnakai gali būti skanūs pusryčių variantai!


Boulangere bulvės
Boulangere bulvės yra prancūziškas receptas, kuris nuvils jūsų kojines! Tai vienas lengviausiai pagaminamų bulvių garnyrų. Smulkiai supjaustyti svogūnai kepami alyvuogių aliejuje ir kepami kartu su bulvėmis ir daržovių sultiniu iki auksinės spalvos.
Šis skanus patiekalas puikiai dera su daugybe patiekalų, tokių kaip kiaulienos kotletai ar žuvis!


Konfituotos bulvės
Išbandę šias tinkamas bulves, niekada nebegalėsite valgyti įprastų bulvių! Lėtai kepkite mažas bulves alyvuogių aliejuje, česnakuose ir rozmarinuose, kad gautumėte puriausių bulvių receptą.
Geriau naudoti mažesnius Yukon auksinius, nes jie nėra tokie vaškiniai. Tai reiškia, kad po virimo jų vidus bus purus. „Confit“ bulvės skanios tokios, kokios yra, tačiau bet kokius likučius galima paversti lengvomis bulvių salotomis.


Sutrintos bulvės
Smulkintos bulvės yra vienas iš mano mėgstamiausių bulvių garnyrų. Išvirtas bulves sutriname ant kepimo skardos ir kepame, kol apskrus. Po skrudinimo jie yra padengti parmezanu ir citrinos žievele. Mačiau kai kuriuos receptus, kuriuose šios traškios bulvės naudojamos bulvių salotose!
Dėl papildomo skonio bulves taip pat galite pagardinti česnako milteliais arba itališkais prieskoniais. Skrudinkite juos orinėje gruzdintuvėje, kad sutaupytumėte laiko.


Gratin Dauphinois
Kreminiai bulvių patiekalai yra vieni geriausių būdų panaudoti nuostabias šakniavaisines daržoves. Gratin dauphinois gaminamas su daugybe grietinėlės, pieno ir sviesto, kad burnoje tirptų kąsnelis!
Raudonos bulvės yra idealios, nes jos yra vaškinės ir išlaikys savo tekstūrą. Krakmolingesnė bulvė verdant subyrėtų ir taptų puri, todėl laikykitės vaškinės bulvės.


Smulkintos bulvės
Skrudintos bulvės yra panašios į daufinois, bet sūrios! Su daugybe čederio ir parmezano tai tampa vienu sūriausių bulvių šonų šiame sąraše.
Skrudintos bulvės yra pripildytos kreminio gėrio, todėl rekomenduoju jas derinti su patiekalais, kurie sugers visą tą sūrų gėrį. Puikiai tiks paprastas kepsnys, žuvies ar vištienos patiekalas!


Mousseline bulvės
Mousseline bulvės yra tarsi įmantresnė bulvių košės versija. Turint daug grietinėlės ir sviesto, bulvė tampa nuostabiai lygi. Jis taip pat kepamas, kad garnyre išryškėtų visi bulvių ir česnakų skoniai.
Jie jau turi tiek daug skonio, bet puikiai sugeria padažą. Patiekite putėsio bulves su sultingu kepsniu arba sekmadienio kepsniu.


Klevo Miso bulvių skiltelės
Bulvių skiltelės yra lengvesnis būdas kepti bulvytes, nes galite praleisti gilų kepimo procesą. Su klevų sirupu ir miso marinatu pleištai įgauna nuostabiai saldų ir pikantišką skonį.
Šiems skilteles geriausiai tiks rusvų bulvių ir Yukon aukso spalvos, nes išorėje jie išlieka traškūs, o viduje – purūs. Galite juos pasigaminti ir gruzdintuvėje, kad būtų lengviau išvalyti!


Raudonos odelės bulvių košė
Geriausias bulvių košės dalykas yra tai, kad galite naudoti įvairių rūšių bulves. Tačiau daugelis žmonių nekreipia dėmesio į raudoną bulvę kaip klasikinį garnyrą. Kadangi jo odelė plona, galite virti ir sutrinti nenulupus!
Jei ant viryklės prireiks papildomos vietos, juos nesunkiai pasigaminsite lėtoje viryklėje. Tai naudingas atostogų sezono patarimas!


Saagas Aloo
Saag Aloo yra fantastiškas veganiškas bulvių garnyras, kupinas skonio. Bulvės virtos su tradiciniais indiškais prieskoniais ir ryškiai žaliais špinatais. Tai beveik kaip šiltų bulvių salotų skonis!
Pagaminti taip pat užtrunka tik apie 45 minutes! „Saag aloo“ yra puikus garnyras, tačiau jis taip pat gali būti sotus pagrindinis patiekalas.


Bombėjaus bulvės
Jei jums patiko saag aloo, Bombėjaus bulvės yra dar vienas receptas, kurį turėtumėte išbandyti. Bulvės sugeria visus prieskonius, kuriuose jos virtos, kad būtų aštrus ir pikantiškas kąsnelis!
Pabarstykite Bombėjaus bulves grietine, kad subalansuotumėte prieskonį ir kreminį skonį.


Druskos ir pipirų traškučiai
Traškučiai arba gruzdintos bulvytės yra vienas žinomiausių bulvių garnyrų pasaulyje. Tačiau šios druskos ir pipirų bulvytės jas paverčia aukštyn kojomis. Apkepintos augaliniame aliejuje bulvytės greitai sumaišomos su druskos ir pipirų mišiniu, kad bulvės būtų traškios ir pagardintos.
Tada traškučiai sumaišomi su keptais svogūnais ir žaliosiomis paprikomis, kad būtų galima sudėti garnyrą!


Gyvūninės bulvytės
Gyvūnų stiliaus bulvytės yra kultinis klasikinis meniu elementas iš Amerikos greitojo maisto tinklo „In-N-Out“. Prancūziškos bulvytės aptepamos sūriu, karamelizuotu svogūnu ir Copycat In-N-Out padažu. Tai sūrus, turtingas ir sukelia priklausomybę!
Kad sutaupytumėte laiko, palengvinkite savo gyvenimą kepdami bulvytes keptuvėje. Oro gruzdintuvė susmulkins gruzdintas bulvytes be tiek daug riebalų.


Olivieh salotos
Salotos olivieh yra nuostabus bulvių salotų posūkis. Jame gausu daržovių, citrinų sulčių ir likusios vištienos, todėl jis sotus, kvapnus ir maistingas!
Citrina suteikia bulvių salotoms gražų įspūdį, kuris išryškina sodrumą. Kai atnešite šias bulvių salotas į puodą, visi šauksis šio bulvių salotų recepto!


Sous Vide bulvės
„Sous Vide“ yra panašus į lėtą viryklę, nes joje mažai ir lėtai kepamos bulvės. Šis kepimo būdas išlaikys bulvių tekstūrą, todėl jos vidus bus nuostabiai purus.
Aliejus ir sviestas padeda traškinti bulves, kad susidarytų geriausias tekstūrų derinys!


Pakrauta kepta bulvė
Jei pusryčiams norite pasimėgauti prikrauta kepta bulve, šis troškinio receptas kaip tik jums. Keptos bulvės sutrinamos su sviestu, grietinėle, grietine, sūriu ir daugybe šoninės!
Tai puikus garnyras, bet galite jį įvynioti į tortiliją, kad ryte būtų lengvas pusryčių burito!


Tirpstančios bulvės
Saldžiosios bulvės yra verdamos vištienos sultinyje, klevų sirupe, cinamonu ir gvazdikėliais, kad būtų puikus šventinis garnyras! Pabarstykite juos pekano riešutais, kad gautumėte riešutų skonį!
Šios „tirpstančios bulvės“ tiesiog tirpsta burnoje! Gaminant tirpstančias bulves rekomenduoju naudoti saldžiąsias bulves, nes iš šio patiekalo galite išgauti saldesnį ir pikantiškesnį skonį.


Du kartus keptos bulvės
Geriausias būdas turėti bulves yra su du kartus keptomis bulvėmis! Šiame recepte naudojamos raudonos bulvės, kad galėtumėte pagaminti pakankamai daug žmonių.
Galite gaminti juos orkaitėje arba gruzdintuvėje, kad užkandis būtų greitesnis! Užpildykite bulves bet kokiais jums patinkančiais priedais ir mėgaukitės!
Mėgstate šį receptą? Dalinkitės meile!